Saturday, 14 February 2015

Canada Goose Jakke

Image and video hosting by TinyPic
Gæs er det interessant fugl for at observere, men de kan være et irritationsmoment, uanset om du tilfældigvis er din offer for et angreb inde i din nuværende baghave på nærliggende din egen ejendom.
Der er en stor chance for det, om en person gør ansøgning om en gås problem, efter at mennesker lever via vandmassen. uanset om varen bliver søen eller dammen, eller måske en stor flod, gæs elsker at hjælpe migrere for dig at områder, hvor der \ 's vand. Selv golfbaner vil være perfekte steder beregnet til gæs til at bundfælde sig. Billige Canada Goose
En art af Gæs, måske din nuværende næsten alle almindelige gener fugl af en gæs familie med Nordamerika kunne være Canada Goose. din nuværende Canada Goose er faktisk, hvad der anses kendte er en standfugl, hvilket betyder Idéen hurtigt efter de får en fantastisk beliggenhed til at tilbagebetale ned, de kan lide at hjælpe bo der.
Det er netop derfor, det kan være afgørende for at erhverve det samme for dig til at fungere i det øjeblik du bemærker en gruppe forbundet med Canada Gæs migrerer nær baghaven. dem Gæs kan forårsage array ved problemer. vedrørende én, disse typer af gæs er som regel ikke lige bange involverer nogen Ligesom en hel ekstra fugle er. Sandsynlig inde segment grund af for at dens enorme størrelse, (nogle er som regel lige som forlænget Ligesom fire fødder!), Eller endog inden for området på grund af for at det \ 's evne til sektion op imod, hvad de anser for dig altid at være trusler.
En flok forbundet med gæs er meget skræmmende for børn og i nogle tilfælde unge. disse slags fugle har endda været kendt for at være i stand til at bide dig gennem hele deres store næb. De vil så tage over et område Dette er afgørende for at kunne dig og din nuværende familie, I tilfælde af at du bor på eller endda i nærheden af en sø eller måske dam. Canada Goose Jakke
Men fordi disse slags fugle er generelt så store, de er normalt meget vanskeligt at opnå slippe af. Du kan finde de mange trin til at have slippe af en gæs, men ingen forbindelse med dem som regel er lige så simpelt som dine metoder anses Enhver tid kontrollerende mindre fugle. din egen bedste og også alle effektive metoder kræver adfærdsmæssige modifikation fremkaldt af særlige landskabspleje.
For små områder, at disse former for være en søbred mellem 100 SAMT 200 fod, effektive foranstaltninger, der omfatter integration kræver trådnet, tråddug, samt vegetation barrierer. Også, du \ 'll finde så mange kemikalier, der normalt spredt omkring det sted, der vil afskrække dine egne fugle.
Til større områder, disse former for at være en golfbane eller måske sportspladsen, den slags fugle vil helt sikkert brug for altid "shooed" væk. Mennesker har flere effektive måder forbundet med fugl kontrol viste at hjælpe dem. Det er nemt at holde dine egne fugle væk. du skal vide, hvad fugle du tilfældigvis til at beskæftige sig med, og derefter købe med dem i overensstemmelse hermed.

No comments:

Post a Comment