Saturday, 14 February 2015

Canada Goose Jakke

Image and video hosting by TinyPic
Gæs er en stor interessant fugl for dig at observere, men de er virkelig en plage, uanset om du er dem offer for angreb inde i din egen baghave på nærliggende dem ejendom.
Der er mulighed for, at uanset om folk har en gås problem, og derefter nogen live via en god krop er forbundet med vand. uanset om der altid være en god sø eller måske en dam, eller endda floden, gæs elske for dig at migrere til at hjælpe de områder, hvor der er vand. Selv golfbaner kan perfekte steder for gæs til at bundfælde sig. Canada Goose Jakke
En art vedrørende Gæs, måske dit mest almindelige gener fugl på din gæs familie i Nordamerika kan være Canada Goose. din egen Canada Goose er faktisk, hvad der rent faktisk kendte er en standfugl, der vil betyder umiddelbart efter, at de får en fantastisk beliggenhed til at tilbagebetale ned, de herunder at være i stand til at bo der.
Det er netop derfor, Dette forventes at få direkte til hjælpe med at køre din øjeblik en individuel meddelelse en god gruppe med tilknytning til Canada Gæs migrere i nærheden af din nuværende baghave. dine nuværende Gæs kan forårsage en god matrix involverer problemer. vedrørende en, de fleste af disse gæs er ikke på samme måde bange for dig Som mange andre fugle er. Sandsynligt med portion på grund af sin enorme størrelse, (nogle vil være På samme måde udvidet Ligesom fire fødder!), Eller hele segment på grund af sin evne til at være i stand til at gå sammen imod det, de anser for dig at ende med at blive trusler.
En flok forbundet med gæs vil være meget skræmmende for dig at børn og i nogle tilfælde unge. de fleste af disse fugle har endda været kendt for dig at bide folk med sine store næb. De vil så bære mere end det område Dette er afgørende for dig at en person sammen med din egen familie, i tilfælde af du bor fra eller måske nær søen eller endda dam. Canada Goose Jakke Forskellige
Eftersom disse typer af fugle er og så stor, er dog de meget svært for at komme af med. Du \ kan finde utallige skridt til at erhverve slippe af enhver gæs, men ingen inddrage dem har tendens til at være lige så nemt Ligesom dine egne handlinger brugt nogen tid at kontrollere mindre fugle. dine nuværende Mindst kompliceret og også alle effektive metoder kræver adfærdsmæssige modifikation fremkaldt af særlige landskabspleje.
For små områder, at denne type være en søbred mellem 100 og også 200 meter, effektive handlinger inklusion kræver trådnet, tråddug, samt vegetation barrierer. Der er også mange kemikalier Ideen er normalt spredt omkring det sted, hvor afskrække din nuværende fugle.
Til større områder, at denne type være en golfbane eller måske en sportsplads, vil de fleste af disse fugle sandsynligvis brug for at altid være "shooed" væk. Mennesker har mange effektive skridt, der er forbundet med fugl kontrol synlig for dig til dem. Artiklen sat i derhjemme holde dine fugle væk. du nødt til at vide, hvad fugle du har at gøre med, efterfølgende beskæftige sig dem i overensstemmelse hermed.

No comments:

Post a Comment